4 tm 7 juli

4juli:

Het regende de hele dag. Dus ben ik binnen gebleven om schoon te maken. Aan het einde van de dag stopte het met regenen, dus kon ik naar de paardjes. Heb toen met 1 paardje gewerkt (Maynard) was erg leuk, maar het blijft oefenen met die nieuwe manier. Maynard (een eigenwijs paard) moest mij natuurlijk uit testen. Dus het was moeilijk om te zorgen dat alles ging zoals ik wou, maar op het einde lukte dit aardig! Het is echt een super leuk paard!

5 juli:

Het weer was een stuk beter dan gisteren! Ben de hele dag bezig geweest met het uitruimen van een carport die vol stond met rommel. Ziet er nu super netjes uit!! 's middags naar de vuilstort geweest om alle troep uit de carport te dumpen. Daarna hier naar de ''winkelstraat'' geweest. Ik geloof dat het 3 of 4 winkels zijn. Maar wel super leuk om te zien! De ouders van Dan zijn in de middag aangekomen. Ze zijn hier een paar dagen. En na hun aankomst ben ik weer naar de paardjes gegaan en heb weer met 1 gewerkt (Tamara). Heel anders dan Maynard, maar ook super leuk. Ik denk dat ik die nieuwe manier beter onder de knie krijg. Het moet me wel gaan lukken om die na 3 maanden goed uit te voeren!! 's avonds moest ik de paarden en ezels voeren nadat gedaan te hebben hoorden ik een ezel super rare geluiden maken. Er kwam ook allemaal sluim uit zn mond stromen. Ik snel Riette gehaald de ezel was zeiknat van het zweet. Echt super zielig. We hebben even met hem gelopen, daarna heeft Riette hem apart gezet met wat te drinken en eten. Na een uur zijn we weer gaan kijken en was alles weer goed, hij was weer aan het eten!! Was echt super zielig zo een ziek ezeltje, gelukkig is alles goedgekomen!

6 juli:

Een super hete dag (het schijnt dat het voorlopig super heet blijft). Maar ik heb eindelijk mijn eerste echte farm klus moeten doen. Het had te maken met fencing!! Het was super vermoeiend en zwaar maar super leuk om zoiets te doen. Om half12 hadden we een break omdat Oranje speelden in de halve finale. Iedereen hier was in het oranje gekleed, en ze hadden allemaal oranje snacks gehaald (zie foto's) echt super leuk dat ze allemaal zo mee leven!!!

Na de overwinning (JEEEHHH) ben ik weer met Maynard aan de slag gegaan, hij was erg eigenwijs met de wei uit komen. Maar na doorzetten heeft die uiteindelijk super geluisterd en in de round pen was hij echt super braaf!! Het was alleen super heet, dus had Riette bedacht dat het lekker zou zijn om hem af te spoelen. Maynard was doodsbang voor de tuinslang (ik denk dat hij dacht dat het een echt was), dus konden we hem alleen een snelle douche geven. Maar we hebben daarna Sam uit de wei gehaald, en die was echt super braaf en bleef stil staan. Dat ging een stuk makkelijker!!!!

7 julï:

Dat was vandaag, en het was echt een top dag. Ik moest heel vroeg op om mee te gaan naar de rij les van John. Super leuk om te zien, hij krijgt helemaal les via de speciale manier (die trouwens Chris Irwen Methode heet) dus was voor mij ook heel leerzaam. Daar kreeg ik te horen dat er een kans is dat ik over 2 weken mee kan naar een Cris Irwin clinic. Dat zou echt super vet zijn. Je bent daar dan 2 dagen, en in die twee dagen krijg je volop les met een paard wat je zelf mee brengt. Ik zou dan Maynard mogen mee nemen. Ik denk echt dat ik daar super veel aan zou hebben! Dus hopen dat het door gaat!!!

Op de heenweg naar de les zijn we een beer tegengekomen. Hij stak de weg over net nadat we het oprijpad van de ranch afkwamen. Hij liep vlak voor de auto langs, echt super vet om een beer in het echt te zien!! Later kwamen we nog een beer tegen, maar die heb ik alleen van een afstand kunnen zien.

Na de les zijn we naar huis gegaan en hebben snel onze spullen gepakt voor het white water rafting. Ik was een beetje angstig aan het begin. Bij aankomst moesten we gelijk een papier onder tekenen waarin je tekent dat je hun niet aanklaagt als je verongelukt (met allemaal voorbeelden daarvan) Daarna kregen we onze pakken, en kregen we de uitleg. Na deze uitleg was ik aan het twijfelen of ik nog wel moest gaan. Je kreeg te horen wat er allemaal kon gebeuren. En op wat voor een manier je moest zwemmen om niet te verzuipen. Toen dacht ik, ja je krijgt in een vliegtuig ook te horen wat je moet doen als deze neerstort en dat gebeurt ook zelden, dus dan moet dit ook wel kunnen. Het was echt super vet, onwijs gaaf uitzicht. Onwijs vet om te doen. De boot gaat alle kanten op, maar het is echt een super leuke ervaring (zie foto's)

Morgen gaan we als het goed is een tocht maken met de paarden naar een rivier, waar we dan gaan zwemmen met de paarden. Lijkt me super leuk! En daarna dit weekend de rodeo, Can't wait!!!!!

Claire

JEZUS WAT COOL LIE! dat raften ziet er zo vet uit!! En lachen dat ze zo mee doen met t supporten, heel cool! zondag FINALE!! Stoere chick! Jouw leven is een stuk spectaculairder dan wij hier hebben hoor :)

Boodschap van mama en daddy: Clinic moet je wat hun betreft echt doen! :)

Wij zijn net aangekomen in france, zitten net aan een wijntje, dus ga je morgen even uitgebreid mailen!

love ya lil sis!!
kusje!